Binnen!

In de loods IIn de loods IIHet bootje ligt eindelijk binnen. Met het oog op de motorvervanging komende maand, ligt ze LIFO bijna tegen de deur aan, klaar om naar de andere loods te worden gebracht. We konden nu weer lekker doorklussen, wat het was droog en nét niet te koud. (Vandaag was het rond de 8’C buiten en ín de loods.)

In de loods IIIInmiddels hebben we bijna het hele dek op vochtplekjes gecheckt: alles uitgekrabt en met Gelshield bewerkt. Nu nog de Watertite epoxyhars en dan… schuren en lakken maar!

De nieuwe reling is inmiddels besteld, als het goed is kunnen we hiermee volgende week aan de slag. In elk geval zijn de scepters alvast geplaatst, voorlopig met een dun draadje ertussen. Toch wel een fijn gevoel zo’n draadje, ruim 2 meter boven een massief betonnen vloer.

En natuurlijk moest de nieuwe, zelfgemaakte masttop nog even op de foto! Klik en vergelijk:
Kale mastNieuwe masstop INieuwe masstop II
Inmiddels ligt de mast al volledig ingebouwd door andere masten, in de loods. Lastig, want de reef-lier en de gieklummel moeten er nog op. Ach, dat komt wel als -ie staat…

Reacties zijn gesloten.