Soms zit het mee…

Vandaag en gisteren dus, enig idee hoe lekker het is als dingen gewoon lukken?! Kompasgaten zijn bijna klaar, alleen nog even vlak schuren. Sowieso wonderbaarlijk hoe soepel dat dat gegaan is, malletje paste meteen, glasmat-experiment pakte goed uit en daarna lekker plamuren. Lekker spul die polyesterplamuur!

Kompasgat bakboord Kajuitopbouw Kompasgat stuurboord

Verder de eerste stukken in de grondverf gezet, dit was niet de planning maar Kniest vertelde ons dat de supergloss niet pakt op de watertite (smurfenpasta)…die we op aanraden van Kniest op het dek hebben gesmeerd. Lekkere manier om je verkopen op te krikken! Betekent dus wel een extra dag klussen 🙁 Het spul dat we nu als primer gebruiken is gelukkig wel weer lekker giftig = vast erg goed…en zilver??? Anyway, het zal wel blijven plakken zo! Was iig een bevredigend klusdagje!

Kajuitluik in de primer Kajuitluik in de primer 

Gisteren trouwens met Klaas van Flevo Marina naar de motorwerkzaamheden gekeken, wordt nog een hele klus maar wel redelijk goed te behappen. Volgende week gaan Inez en moi het dek lakken! Tenminste, dat is het plan. Blijft mooi zo’n bootje!

Reacties zijn gesloten.