Ontoevallige ontmoeting?

Was het toeval dat we lazen dat zij hier naartoe zouden varen, vlak nadat wij omgeboekt hadden? Omdat onze tickets naar Jamaica gecanceld waren? En dat we praktisch gelijk op het eiland aankwamen? Nadat wij elkaar eerder op een haar na misten bij Le Havre? Vast wel.

That’s Live

The Live in Carlisle BayDaar ligt ze dan: de Live, voorheen Kees. Terwijl Marcel waarschijnlijk op hetzelfde moment al z’n updates vanuit een internetcafé aan wal uploadt, spotten wij haar gemakkelijk vanaf die zelfde wal. Dezelfde boot waarop ik hier eind 2002 meevoer op dezelfde oceaanoversteek. Nu in dezelfde baai, van hetzelfde eiland waar wij op dit zelfde moment vakantie vieren.

Welcome to Barbados

Marcel en Ascha, gefeliciteerd met een succesvolle en relatief voorspoedige oversteek! Een biertje bij het happy hour van The Boatyard? (Dat is toevallig de plek waar ik de volledige duur van mijn vorige verblijf op Barbados heb doorgebracht!)

1 reactie op “Ontoevallige ontmoeting?

  1. Toeval bestaat niet 😉 Afgezien van afgebroken verstaging (maar was een bekend euvel voor Kees) hadden we een goede maar vooral snelle trip. Roep volgende keer even, dan pikken we jullie op voor een rum punch aan boord!