Log, toch nog?

M’n eigen, lieve Marktplaats-koningin vond afgelopen week exact hetzelfde Log-systeem als wij aan boord hebben. Je weet wel, dat ene waarvan ik geen idee hebt hoe en óf ik ’t ooit aan de praat krijg. Maar dan een complete set, inclusief handleiding! (Inmiddels is -ie verkocht en de link zal wel “afsterven”.)

Watersporters

VDO-log scan 1 van 5Ik klim onmiddelijk in de digitale pen om de verkoper, Pieter uit Arnhem, te vragen (of bijna: te smeken) of ik een kopie van deze handleiding van ‘m kan krijgen of overnemen. Dat wil Pieter wel. En jawel, hij stuurt me vandaag een mooie set scans, waarvan hier een voorbeeld. Want watersporters helpen elkaar, niet waar?

Pieter, enorm bedankt!

(Ook déze Pieter wil ik wel te vriend houden want, zoals hij zelf zegt: “scheeps electronica is lange tijd m’n beroep geweest!” En nou heb ik nogal wat dubieuze electronica aan boord… 😉

Update – nagekomen mailbericht

Pieter stuurt er zelfs nog een eigen “handleiding” achteraan:

Extra informatie welke niet in de manual staat maar wel belangrijk voor je is:

Er komt van e gever een drie aderige kabel met kleuren wit / groen / bruin. Deze zijn moeten alsvolgt op het afleesinstr aangesoten worden:
Houd het aflees instrument met de achterzijde naar je toe en de aansluitingen aan e onderzijde, de connector G zit nu links. Deze connector heeft drie aansluitingen, kabel alsvolgt aansluiten:

links = wit
midden/boven = groen
rechts = bruin

De rest wijst zichzelf

Volgens mij kan het nu niet meer mis gaan!

4 gedachten over “Log, toch nog?

  1. Even ter aanvulling :

    $regexp = “/^[D(.*?)^]/mis”;
    if (preg_match($regexp, $INPUT, $matches)){
    Anders heb je ergens een sluiting ! 😉

    Succes !
    Ik ga morgen de ST40 set ophalen !
    man ST40

    Grtz Ro

  2. Pingback: Log doet het! - s/y Lovefool.nl

Reacties zijn gesloten.