Morgen te water!

Bijna klaar (en de mast ook)Het is gelukt: de kiel is gefixed, de antifouling zit erop, de mast is er weer klaar voor. Niets houdt ons meer tegen: We gaan eindelijk weer lekker varen!

Kielreparatie: check

Op de bekende plek vind je nog wat nieuwe foto’s van de reparatie.
Het was een hele klus, die professioneel is gefixed. D’r hing ook wel een prijskaartje aan. Maar we hebben het hier dan ook over dé expert op het gebied van schadereparaties aan zowel grote als kleine zeil- en motorjachten. (Die nog wel een paar gratis tips zal krijgen van ondergetekend expert op het gebied van websites en Search Engine Optimization. 😉

Morgen varen

Morgen hoeven we alleen nog een restje antifouling aan te brengen. Dan de boot ’t water in, mast erop, tuig eraan… varen maar. De weersverwachting is prima: 25+ C, noordoost 3-4, zicht goed. En ondertussen is ook de versterker aangesloten en knalt de iPod over de buitenboxen. Zeilers op het IJsselmeer, berg je voor s/y Lovefool.nl!

2 reacties op “Morgen te water!

  1. Lieverds, daar gaat ie dan weer….proficiat.
    Heel veel plezier en een toffe, maar kielbehoudende vaart.
    Tot gauw.
    GJ