Contact

Als je een reactie op deze website wilt geven, dan kan dat in het formuliertje onder ieder bericht. Een algemene reactie kun je ook hieronder kwijt. Of, als je liever niet wilt dat de rest van de wereld het kan lezen, dan stuur je maar een stiekem e-mailtje naar info@lovefool.nl.

Twitter

Contact maken kan natuurlijk ook via twitter, rechtstreeks met @Lovefool_nl of met een omweg via @BasL of @Colaris.

7 reacties op “Contact

 1. Hey!

  Alles OK? Jullie moeten met dat strakke bootje ‘ns deze kant (NZL) op komen. Schitterend, Je vraagt je af wat we in godsnaam nog in Nederland doen met z’n allen. Inpakken en emigreren!

  Good luck & spreek je
  Q

 2. Ter informatie:
  ClubRacer Network gaat binnenkort life.

  Bedoeling is om met deze Yachting gids in een niche te duiken die nog niet op die manier bewerkt is. Overal zie je boating gidsen maar niet echt specifiek Yachting gerelateerd.

  De websites die gepubliceerd worden niet omgelijnd d.m.v. van CGI of javascript zoals op Nauticlink, via het Clubracer network wordt de volle Google pagerank doorgegeven.

  Er is reeds een “blog” rubriek onder “Sail media”, leuk zou zijn dat je bij de lancering Lovefool al gepubliceerd hebt. (er is een gratis aanmeld optie)

  Suggesties en opmerking hoor ik graag, men zegge het voort aan zeilersvrienden en collega’s. We zijn al in public beta.

  ClubRacer Network

 3. Internet Marketing Services

  We would like to get your website on first page of Google.

  All of our processes use the most ethical “white hat” Search Engine Optimization techniques that will not get your website banned or penalized.
  Please reply and I would be happy to send you a proposal.