Burenruzie II – Schadeonderzoek

De burenruzie waarover ik al eerder berichtte, wordt wat serieuzer: Het expertisebureau Vijzelaar stuurt ons een brief met de mededeling dat zij onderzoek gaan doen naar de aard en omvang van de schade aan de “Blond”, waarvoor zij ons bovendien aansprakelijk houden. Ten overvloede: de Blond is die mooie X-79 van één van onze buren (althans, dat was hij tot enkele weken geleden) in de loods in Lelystad.

In de loods IOk. We sturen de schademelding wel door naar onze prima verzekeraar. Met de nodige opmerkingen. En we hebben zelf nog even gekeken: veel valt er niet te ontdekken, behalve die lelijke krassen… aan stuurboordzijde van de Blond. (Op de bijgaande foto zie je overigens, aan onze bakboord-zijde, net achter het speedbootje, de schitterende, donkerblauw gelakte bakboordromp van de Blond.)

Wordt vervolgt!

Gerelateerde berichten:

1 reactie op “Burenruzie II – Schadeonderzoek

  1. go get them!!! (ik voel een tv programma “buren” langskomen… “dus u stond gewoon bij de schutting toen uw buurman een emmer water of uw kippenhok gooide…” en dat met die zaaie stem)

    btw, het expertisebureau kan wel wat webexpertise gebruiken 😉

    Forbidden
    You don’t have permission to access / on this server.