Kitschroeven

Eigenlijk zouden we zaterdag al naar het bootje gaan. En daar ook even afspreken met de kersverse eigenaren van ons zusje. Sorry Roland en Nicole, het liep allemaal wat anders dan gepland. Komend weekend?

Vandaag loopt alles ook niet al te soepel: We hebben flinke problemen met ons ouwe 205-je gehad. Gelukkig kon de spontaan verschijnende Wegenwachter ons (grotendeels) uit de brand helpen. En zo kunnen wij, wat later dan gepland (en dus eigenlijk een dag later), toch nog wat kleine maar bevredigende klusjes aan ons bootje doen:

Na het Grote Deklakproject moeten er nog allerlei losse dingen worden terug geschroefd. En daarvoor moet het wel warm genoeg zijn. Want ik wil ieder schroefje dat de “huid” doorboort wel even met een laagje Sikaflex bewerken. En die rotkit (Ik háát kit!) kan je beter niet gebruiken onder 5’C.

De thermometer geeft vandaag een ruime 7 graden boven nul aan. Dus kunnen we in die uurtjes die ons vandaag resteren nog bibberend de volgende klusjes afschrijven:

  • Ons serienummerplaatje (No.14): check.
  • Bakskist-luik: check.
  • Lenspomp-afdekplaatje: check.
  • Garageluik: (bijna helemaal) check.

Had ik al gezegd dat ik een hekel heb aan kit? Nou, die rotkit houdt wel van mij. Moet je nu m’n vingers maar eens zien!

Eén gedachte over “Kitschroeven

Reacties zijn gesloten.