Onthaasten in Enkhuizen

Daar aan de overkantHet was een nat en snel tochtje, vanuit Hoorn. Met een gereeft grootzeil en fokje 2 stuiven we zo naar het naviduct. Dit keer varen we er volledig schadeloos doorheen, ondanks wat stuntelende Oosterburen. En zoals altijd gaan we in Enkhuizen lekker in de drukke Buitenhaven liggen.

Na een gezellig, maar niet eens zo laat, avondje in Het Ankertje, besluiten we vandaag om lekker in Enkhuizen te blijven. Gewoon, omdat het kan. En ondanks het mooie zeilweer vandaag. (Morgen is er toch weer een dag. Die zal alleen wel wat natter zijn.)

Onthaasten in EnkhuizenGisteren kocht ik een mooie Hollandsche Driekleur. Dat stukje uiterlijk vertoon en chauvinisme ontbrak nog aan ons bootje. En je wilt je toch een beetje onderscheiden op het IJsselmeer!

Reacties zijn gesloten.