En zo hoort het!

Dover PanoramaNa twee mooie daagjes Brighton en een extra nachtje miezerig Dover is het vandaag de hoogste tijd om flink wat mijlen te maken. Dus steken we met de stevige zuidwestelijke wind maar meteen helemaal over naar Oostende: Een dikke 61 mijlen, in krap 8 uur!

De stroom is ons gunstig gezind. We hoeven pas om 13:00 te vertrekken om de volle tocht stroom mee te hebben. Daardoor heb ik nog ruim tijd om de nieuwe marifoon in te bouwen en redden we nog precies de laatste keukenronde in de RNSYC Oostende. De tocht blijft droog, de dikke golven duwen ons tot voorbij de 10 knopen. (Da’s volgens het GPS-gemiddelde uit de track, maar Chris beweert over de 11 kopen op het log gevaren te hebben.)

Hulde aan de RNSYC

Dankzij de RNSYC zit Mike er niet ver vanaf, smaakt het eten weer prima en hebben we bovendien uitzicht op het vuurwerk op het strand. En nu zit ik in m’n korte broek in de kuip met een BeCo & gratis WiFi en stromen de foto’s naar Flickr. Terwijl de ferries langsdreunen schommelen de boten nét niet tegen elkaar aan. De geluiden van het nachtleven van Oostende bruisen met de branding om ons heen. Zo hoort het te zijn. Cheers!

Eén gedachte over “En zo hoort het!

Reacties zijn gesloten.