Amsterdam en terug

Eric-Jan, Truke, Judith, ChrisHet eerste weekend van oktober varen we met een gemengt gezelschap naar Amsterdam. Het hele weekend heeft het KNMI heerlijk herfst nazomerweer voorspeld. En dat blijkt helemaal uit te komen.

Korte broek

Chris, Paard van Marken, Truke, Eric-Jan, JudithChris, Judith, Eric-Jan, Truke Zaterdag varen we in een zacht Oostelijk briesje, om Pampus, naar de Sixhaven vlak achter het centraal station van Amsterdam. Het is zelfs zó zacht dat ik de volle tocht in korte broek doorbreng. Knus keuvelend over kopjes thee vermaakt iedereen zich wel.

Bootsmoking

Zeilstel op weg naar bruiloft Bij de havenborrel in de vroege ondergaande zon krijgen we nog een leuke modeshow van onze achterburen. En daarna gaan we heerlijk eten:
Moshi Moshi is wat mij betreft wél een aanrader! Eerlijke sushi voor een nette prijs. Wat wil je eigenlijk nog meer? (Bezorging aan boord misschien?)

Zondag varen Chrisje en ik saampjes naar Monnickendam. Het windje is helaas iets gaan liggen, maar toch is het frisser. Ik vrees dat zaterdag de laatste korte-broekendag was. (Meer foto’s op de bekende plek.)

3 reacties op “Amsterdam en terug

  1. Ahaaaa…heb ik dus toch te snel gekeken…
    leuke foto’s van een leuke dag!!